top of page

ARTIMIST ACRYL EXPERIMENT 
schilderen met acryl 

Ontdek de Wereld van Acrylschilderen bij Artimist

Welkom bij Artimist, waar creativiteit en gezelligheid samenkomen!

 

Wekelijks bieden wij schilderlessen in acryl aan, geschikt voor iedereen die enthousiast is om te leren schilderen. Onze lessen vinden plaats op donderdagvoormiddag, donderdagavond en vrijdagvoormiddag. Je kunt je inschrijven voor de lessen van september tot aan de kerstvakantie, met de flexibiliteit om wekelijks of tweewekelijks deel te nemen.

De lessen worden gegeven door mezelf en Kristel Discart, en we behandelen een breed scala aan onderwerpen zoals landschappen, dieren, bloemen, natuur en abstracte kunst. Acryl biedt oneindig veel mogelijkheden: van abstract tot realisme, van dunne lagen tot werken met een paletmes enz.  Het belangrijkste is het proces; we leren je omgaan met je penselen, materialen, kleurmengingen, compositie en verschillende manieren van  schilderen.

Onze instapdrempel is laag. Het enige dat we van je vragen is een enthousiasme om te leren en actief deel te nemen in de groep. Bij ons draait het niet alleen om schilderen, maar ook om samen zijn en genieten van elkaars gezelschap. Gedurende de vier jaar dat we deze lessen aanbieden, zijn er al veel mooie vriendschappen ontstaan....daar doen we het voor!

Kom gezellig creatief zijn, sta open  voor nieuwe ervaringen, maak nieuwe connecties en ontwikkel je creatieve linkerhelft . Wees niet bang om de eerste stap te zetten. Kom eens langs, bel ons of stuur gewoon een berichtje als je zin hebt om in te stappen.

De prijs is €25 per les, te betalen per 10 lessen.

We kijken ernaar uit om samen met jou de magie van acrylschilderen te ontdekken!

bottom of page