top of page
Over onze studio 

Bij Artimist verwelkomen we iedereen die graag wil leren tekenen of schilderen. De instapdrempel is laag, je hoeft zeker geen ervaring te hebben.  We organiseren losse workshops en lessenreeksen.  

De nadruk ligt op leren en gezellig samen experimenteren ... het resultaat zien we achteraf wel . 

Spring gerust eens binnen ... 

Een Artimist is een creatieveling die met een positieve kijk door het leven gaat. Iemand die graag samen met andere Artimisten zijn vrije tijd doorbrengt in onze inspirerende studio, zijn kennis wil delen en samen met ons aan een artistieke gemeenschap wil bouwen.

Den Artimist is onze studio waar iedereen  die zijn creatieve ik verder wil ontdekken, welkom is.

 

Tekstblokken.jpg

LIDGELD 

Mijn verhaal, mijn missie
HELP, I WANT TO BECOME AN ARTIST !

Hallo, 

Na een professionele carrière in de wondere wereld van de mode, een paar jaar in het buitenland met mijn familie en een persoonlijke zoektocht naar hoe het nu verder moest, kwam ik tot de conclusie dat ik kunstenaar wilde worden.  Er zit namelijk behoorlijk wat creatief talent in mijn familie en dus ging ik ervan uit dat ik daar ook wel een stukje van meegekregen had. 

Fotografie was mijn eerste (creatieve) passie en nog steeds vind ik het heel uitdagend om de natuur en de mens vast te leggen in zijn omgeving met zijn emoties.

Sedert 7 jaar ga ik met veel plezier naar de kunstacademie in Diest met als doel ‘kunstenaar’ worden.

Aangezien ik dacht dat een kunstenaar moet kunnen tekenen, startte ik met tekenkunst, om daarna over te gaan naar schilderkunst. 

Ik maak vorderingen, maar om mezelf een kunstenaar te noemen … neen zover ben ik lang nog niet.  Maar what’s in a name?  

Wanneer ben je eigenlijk een kunstenaar? Als je de technische vaardigheden beheerst? Als je werken verkopen?  Als je een eigen stijl ontwikkeld hebt? Deelgenomen hebt aan een tentoonstelling?  Of wordt je pas een echte kunstenaar na je dood?

Ik zou het niet weten en lig er ook niet van wakker ... ik doe gewoon verder.

Verder droomde ik al een hele tijd van een ruim atelier om in te werken en dit liefst samen met andere POSITIEVE creatievelingen.  Ik vind het fijn om met gelijkgestemden te creëren, nieuwe dingen te leren,  ideeën en kennis te delen.   We kunnen zoveel van elkaar leren, elkaar motiveren en stimuleren als de inspiratie het eens laat afweten.  Het is leuk om een klankbord te hebben, te kunnen overleggen, samen te werken aan een gemeenschappelijk doel ... namelijk een betere ‘ARTIEST’ worden en bovenal veel plezier te beleven aan onze creatieve processen.  

Aangezien je met dromen alleen geen stap verder komt, ben ik zoek gegaan naar mijn droomatelier. 

Welnu, ik ben ontzettend blij dat ik een toffe ruimte gevonden heb en die wil ik graag met jullie delen op verschillende manieren.  Naast het ter beschikking stellen van werkruimte worden er workshops georganiseerd, modeltekenen, tentoonstellingen, ... teveel om op te noemen.

Alle details kan je op deze website vinden. 

Ik hoop heel veel mensen te kunnen engageren om samen met mij een tof artistiek ‘clubje’ uit te bouwen waarin plezier in ART bovenaan staat en waarin we OPTIMISTISCH blijven geloven in ons eigen kunnen.  

Ik hoop jullie dan ook weldra te mogen verwelkomen in de ‘ARTIMIST’.

Iedereen is een ARTIEST op zijn eigen niveau, iedereen is van harte welkom. 

Christine

bottom of page