top of page

zo 17 nov

|

Artimist

POP ART voor kleurrijke duo's ( Tieners + ...)

Maak van je favoriete portret een kleurrijk 'POP ART' kunstwerk. Kom samen met je beste vrienden, broer of zus, mama, papa, oma, opa, meter, peter en geniet van de korting.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
POP ART voor kleurrijke duo's  ( Tieners + ...)
POP ART voor kleurrijke duo's  ( Tieners + ...)

Tijd en locatie

17 nov 2019, 14:00 – 17:00

Artimist , Reppelsebaan 85, Molenstede

Over het evenement

Speels, glamourachtige kleuren, het afbeelden van film- en popsterren, het combineren van schilderen en collage, het zijn maar een paar eigenschappen van de pop-art . De bekendste pop-art kunstenaar is wellicht Andy Warhol maar van de stripfiguren van Roy Lichtenstein zullen jullie zeker ook al wel gehoord hebben.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een door jouw gekozen portret en maken we er een kleurrijk 'POP ART' kunstwerk van.  Je kan al eens nadenken welk portret je wil gebruiken ... deze van je favoriete zanger of groep, een zelfportret of iemand van je familie .. ?  Wij zijn benieuwd .  Als je een foto gekozen hebt mag je die  doorsturen naar info@artimist.be dan kunnen wij hem afprinten op het juiste formaat. 

Deze workshop zal gegeven worden door Elissa De Groote. 

Wanneer : zondagnamiddag 17 november van 14u tot 17u

Prijs :  de workshop kost 25 euro maar als je inschrijft tesamen met je vriend of vriendin, zus of broer dan krijgen jullie beide 5 euro korting. ( samen inschrijven, samen betalen) 

Meebrengen : schort, je foto die je op voorhand doorstuurt 

Inbegrepen : Alle materiaal , 4-uurtje 

Max aantal deelnemers is 14 .

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. 

Deel dit evenement

bottom of page