top of page

wo 28 aug

|

Artimist

NITRA ART 16+

Heel tof dat Nitra bij ons deze workshop acryl schilderen wil komen geven. Schrijf je vlug in want het wordt echt de moeite. Deze keer werken we rond verschillende abstracte technieken en maken we een kleurrijk schilderij

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NITRA ART  16+
NITRA ART  16+

Tijd en locatie

28 aug 2019, 13:30 – 17:30

Artimist, Reppelsebaan, België

Over het evenement

De kunstenaar Nitra werd geboren op de 27ste november 1985 in Rwanda.

Hij verhuisde naar België als jongetje van 9 jaar, Nitra is daardoor opgegroeid tussen 2 culturen. In zijn werk is duidelijk zichtbaar hoe hij in staat is het beste van die twee werelden te verenigen. De liefde voor zijn geboorteland spreekt duidelijk uit de manier waarop hij de prachtige dieren uit Afrika weet neer te zetten, krachtig, sprankelend en indringend maar ook met iets van de ingetogenheid van de westerse wereld.

Met een boost van positieve energie geeft hij in acryl het karakter van de dieren weer zodat de kijker geraakt wordt door hun kracht en energie.

Zijn werken stralen een ongeëvenaarde bezieling en optimisme uit waardoor hij erin in slaagt de toeschouwer deelgenoot te maken van wat hem drijft.

www.nitra-art.com

In deze workshop leert hij ons de verschillende technieken die hij gebruikt bij het maken van zijn abstracte schilderijen.  

Prijs : 50 Euro - 5 euro korting voor 2de persoon van zelfde gezin (wonend op zelfde adres) 

Inbegrepen : Alle materiaal, fris drinkwater , 4-uurtje  -( frisdrank is verkrijgbaar aan 1,5€)

Meebrengen/Aandoen: schort of kledij die vuil mag worden

Deel dit evenement

bottom of page