top of page

wo 14 aug

|

Artimist

NITRA ART 10-16j

Heel tof dat Nitra bij ons deze workshop acry lschilderen wil komen geven. Schrijf je vlug in want het wordt echt de moeite.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NITRA ART  10-16j
NITRA ART  10-16j

Tijd en locatie

14 aug 2019, 10:00 – 17:00

Artimist, Reppelsebaan, België

Over het evenement

De kunstenaar Nitra werd geboren op de 27ste november 1985 in Rwanda.

Hij verhuisde naar België als jongetje van 9 jaar, Nitra is daardoor opgegroeid tussen 2 culturen. In zijn werk is duidelijk zichtbaar hoe hij in staat is het beste van die twee werelden te verenigen. De liefde voor zijn geboorteland spreekt duidelijk uit de manier waarop hij de prachtige dieren uit Afrika weet neer te zetten, krachtig, sprankelend en indringend maar ook met iets van de ingetogenheid van de westerse wereld.

Met een boost van positieve energie geeft hij in acryl het karakter van de dieren weer zodat de kijker geraakt wordt door hun kracht en energie.

Zijn werken stralen een ongeëvenaarde bezieling en optimisme uit waardoor hij erin in slaagt de toeschouwer deelgenoot te maken van wat hem drijft.

www.nitra-art.com

Jullie zullen in deze workshop meegezogen worden door de positieve kracht van Nitra en met veel kleur en actie een fantastisch kunstwerk kunnen maken.  Er is geen voorkennis vereist, enkel heel veel energie en zin om er een super toffe dag van te maken.  

Prijs : 50 Euro - 5 euro korting voor 2de kind van zelfde gezin (wonend op zelfde adres) 

Inbegrepen : Alle materiaal, fris drinkwater , 4-uurtje  -( frisdrank is verkrijgbaar aan 1,5€)

Meebrengen/Aandoen: schort of kledij die vuil mag worden, lunch 

Deel dit evenement

bottom of page