top of page

do 11 jul

|

Artimist

Mix media, ecoline en vloeiende vormen

Water in de natuur en ecoline, de perfecte match!

Mix media, ecoline en vloeiende vormen
Mix media, ecoline en vloeiende vormen

Tijd en locatie

11 jul 2024, 09:30 – 12:30

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Ecoline is een merk van vloeibare aquarelverf die bekend staat om zijn heldere kleuren en veelzijdigheid. 

Ecoline-verf is op waterbasis en heeft een hoge pigmentatie, wat betekent dat de kleuren levendig en intens zijn. Het wordt geleverd in flesjes en is zeer geschikt voor verschillende technieken, waaronder aquarelleren, handlettering, illustraties, en zelfs voor mixed media-projecten.

Hier zijn een paar dingen die je met Ecoline kunt doen:

  1. Aquarelleren: Ecoline kan worden verdund met water om prachtige aquarelschilderijen te maken. Door het te verdunnen kun je verschillende tinten en effecten creëren, van subtiele wasachtige wasbeurten tot intense kleurrijke lagen.
  2. Handlettering en kalligrafie: Veel mensen gebruiken Ecoline voor handlettering en kalligrafie vanwege de levendige kleuren en de mogelijkheid om met verschillende penselen en nibs te werken. Het kan worden gebruikt op verschillende soorten papier en andere oppervlakken.
  3. Illustraties: Ecoline is ideaal voor het maken van illustraties vanwege de heldere kleuren en vloeibaarheid. Het kan worden gebruikt om gedetailleerde tekeningen te maken of om abstracte kunstwerken te creëren.
  4. Mixed media: Omdat Ecoline op waterbasis is, kan het goed worden gecombineerd met andere materialen zoals aquarelpotloden, inkten, en zelfs acrylverf. Dit opent een wereld van creatieve mogelijkheden voor mixed media-kunstenaars.

Over het algemeen is Ecoline een veelzijdig medium dat geliefd is bij zowel beginners als ervaren kunstenaars vanwege de heldere kleuren en de flexibiliteit in gebruik. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een levendige en expressieve manier om te schilderen en te illustreren.

Wij gaan op zoek naar patronen in de natuur die we kunnen uitwerken met ecoline en we combineren verder met andere media .

 Liesje van Eyck zal jullie creatief begeleiden naar een aantal kleurrijke verassende werkjes. 

 Indien je ook de collageworkshop op vrijdag volgt maken we nog extra materiaal dat kan gebruikt worden voor je collage.  

Wanneer : Donderdag 11 juli   9.30u stipt - ( deuren open vanaf 9.10u) - tot 12.30u 

Prijs: 45 € 

Inbegrepen: Alle materiaal -koffie en thee 

Honesty Bar: frisdranken en snacks 

JE KAN OOK KIEZEN OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR ALLE WORKSHOPS MIX MEDIA VAN DEZE WEEK : DAN KRIJG JE EEN KORTING VAN 30€ . GA IN DIT GEVAL NAAR DE INSCHRIJVINGSPAGINA VAN 'MIXED MEDIA WEEK'

Aantal deelnemers : min 6p- max 12p 

Artimist behoudt zich het recht om de workshop te annuleren indien er geen 6 inschrijvingen zijn. 

Lees ook onze annulatie voorwaarden : deze kan je lezen indien je doorklikt om in te schrijven.  

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Je krijgt geen aparte bevestiging meer van je betaling  Wel zal je een paar dagen voor de aanvang van de workshop een reminder krijgen.  

Deel dit evenement

bottom of page