top of page

wo 11 aug

|

Artimist

Macramé plantenhanger-wandtapijt (VW) (1)

Aan de slag met macramé

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Macramé plantenhanger-wandtapijt  (VW) (1)
Macramé plantenhanger-wandtapijt  (VW) (1)

Tijd en locatie

11 aug 2021, 19:00 – 22:00

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Molenstede, België

Over het evenement

Macramé is terug van weggeweest.   Deze techniek om met touw allerlei leuke voorwerpen te maken is weer razend populair.  Door  verschillende draden samen te knopen, van draden te wisselen en verschillende knopen te gebruiken kan je mooie patronen maken. De basistechnieken zijn vrij eenvoudig en met een paar knopen kan je al vele leuke spulletjes maken.   

Natuurlijk kan je deze spullen online kopen maar het gaat zoveel meer om de beleving van het maken.  En nog leuker is het om dit samen met een paar vriendinnen te doen   Je hoeft je geen zorgen te maken over het materiaal , wij zorgen voor alles inclusief de 

Tijdens deze workshop leren we jullie de basisknopen (en nog een paar andere knopen voor de liefhebbers) en daarna mogen jullie zelf aan de slag.   Je kan zelf je plantenhanger of je wandtapijt ontwerpen en  maken.  Je kan ook 1 van onze voorbeelden gebruiken als inspiratie.   

Het wordt een bezige avond want er zal werk aan de winkel zijn om je werkje af te krijgen.  Er is nog een eerste avond voorzien nl dinsdag 10/8.  Je kan je voor beide avonden inschrijven. Dit kan interessant zijn als je bv 1 groter werk wil maken.  Indien je voor de 2 avonden inschrijft is de prijs 80 euro.  De avond op 10/8 is volzet maar in de namiddag is er nog plaats. 

We sturen jullie na inschrijving nog een mailtje met meer info over de keuzes die jullie kunnen maken zodat we voor iedereen voldoende materiaal kunnen voorzien. 

Voor wie : Voor alle liefhebbers vanaf 16 jaar 

Kostprijs: 45 € - ( 80 euro voor 2 avonden) 

Inbegrepen : Alle materiaal, water en een snackje 

COVID : We houden rekening met de op dat moment geldende Covid-regels opgelegd door de overheid.

Gelieve een mondkapje mee te brengen en een extra pull bij koud weer zodat de vensters open kunnen.

Bij ziekte : zie onze algemene voorwaarden. 

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Deel dit evenement

bottom of page