top of page

di 09 aug

|

Artimist

Macramé plantenhanger-wandtapijt

Aan de slag met macramé

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Macramé plantenhanger-wandtapijt
Macramé plantenhanger-wandtapijt

Tijd en locatie

09 aug 2022, 19:00 CEST – 10 aug 2022, 22:00 CEST

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Molenstede, België

Over het evenement

Macramé is terug van weggeweest.   Deze techniek om met touw allerlei leuke voorwerpen te maken is weer razend populair.  Door  verschillende draden samen te knopen, van draden te wisselen en verschillende knopen te gebruiken kan je mooie patronen maken. De basistechnieken zijn vrij eenvoudig en met een paar knopen kan je al vele leuke spulletjes maken.   

Natuurlijk kan je deze spullen online kopen maar het gaat zoveel meer om de beleving van het maken.  En nog leuker is het om dit samen met een paar vriendinnen te doen   Je hoeft je geen zorgen te maken over het materiaal , wij zorgen voor alles. 

Tijdens deze workshop leren we jullie de basisknopen (en nog een paar andere knopen voor de liefhebbers) en daarna mogen jullie zelf aan de slag.   Je kan zelf je plantenhanger of je wandtapijt ontwerpen en maken.  Je kan ook 1 van onze voorbeelden gebruiken als inspiratie.   

Het wordt een bezige avond want er zal werk aan de winkel zijn om je werkje af te krijgen.  

We sturen jullie na inschrijving nog een mailtje met meer info over de keuzes die jullie kunnen maken zodat we voor iedereen voldoende materiaal kunnen voorzien. 

Voor wie : Voor alle liefhebbers vanaf 16 jaar 

Kostprijs: 45 € 

Inbegrepen : Alle materiaal,  en een bubbeltje voor de liefhebber.  

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Deel dit evenement

bottom of page