top of page

ma 04 jul

|

Artimist

Liquid Art

Maak een prachtig schilderij in liquid art met de waaiertechniek .

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Liquid Art
Liquid Art

Tijd en locatie

04 jul 2022, 13:30 – 17:00

Artimist, Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Liquid art is de kunst van het gieten met acrylverf ... het lijkt eenvoudig, en als je de verf zijn werk laat doen is het dat ook. Alleen is het resultaat dan niet altijd zoal je wil.  Ik heb al zoveel youtube filmpjes bekekenen, verschillende technieken bestudeerd, een aantal uitgeprobeerd maar nooit met het gewenste resultaat.  Vandaar dat ik super blij ben dat ik Nadine ontmoet heb, de specialist in de waaiertechniek die ik zo graag wil leren.  Ik heb haar uitgenodigd om een workshop bij Artimist te komen doen, want niets is leuker dan samen aan de slag gaan

Nadine Debusscher leert ons hoe we onze verf moeten mengen, welke producten we best toevoegen, hoe we een mooie kleurencombinatie kiezen,  kortom ze deelt al haar geheimen en know how met ons.  

Je kan haar werk bekijken op haar website : DINN

Na deze workshop ga je naar huis met een prachtig schilderij dat past in je eigen interieur , maar ook vooral met de kennis om thuis verder te experimenteren en er nog een hele serie bij te maken.  

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig.  Een goei portie enthousiasme is voldoende om tot een prachtig resultaat te komen.  

Prijs: 85 €

Inbegrepen : Alle materiaal, canvas van 40cm op 60cm, koffie met iets lekkers erbij 

Meebrengen: - Een foto van je interieur waar je je schilderij wil hangen, zo kunnen we samen kijken welke kleuren mooi tot zijn recht komen.

- Een schort 

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen.  

Deel dit evenement

bottom of page