top of page

za 24 sep

|

Artimist

Introductieles modeltekenen

Hoe begin ik eraan? tips&trics

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductieles modeltekenen
Introductieles modeltekenen

Tijd en locatie

24 sep 2022, 09:30 – 12:00 CEST

Artimist , Reppelsebaan 85, België

Over het evenement

Het menselijk lichaam is een dankbaar onderwerp om weer te geven. Modeltekenen is de beste oefening om te leren tekenen wat je ziet en niet wat je denkt te zien!   

Het is echter niet zo eenvoudig,  het vraagt veel oefening en een beetje kennis van het menselijk lichaam en de verhoudingen is allessinds handig om te starten.

Heb je nooit getekend naar levend model, of is het alweer een hele tijd geleden dan raden we je aan deze les te volgen zodat we je de basisregels kunnen bijbrengen of opfrissen.   Zo zal je meer plezier beleven aan de volgende sessies modeltekenen.  Deze les wordt gegeven door Berenice houtmeyers.  Ze tekent al heel haar leven en levend model en portret is 1 van haar 'dada's' .  Je kan haar werk bekijken via deze link : Tekeningen Model 

Wat gaan we het over hebben ? 

- Vehoudingen van het menselijke lichaam

- basis anatomie

- tekenmateriaal voor model

- lijnen en vormen 

- hoe begin ik eraan ? 

- tips&trics 

Na deze uitleg ga je  zelf oefenen aan de hand van foto's .  Je zal ervaren hoe moeilijk het is , maar vooral hoe boeiend en leuk het is om het menselijk lichaam op deze manier te ontdekken. 

Voor de les krijg je een lesboekje toegestuurd ( pdf)  .  Deze kan je uitprinten en meebrengen als je wil . Zo heb je altijd iets om achteraf terug te raadplegen . 

PRIJS : 40 euro 

Meebrengen : Schetsboek, liefst A3 formaat, of los papier,  grafietpotlood , houtskool, kneedgum . 

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen! 

Ingeschreven en toch niet komen ?  We begrijpen dat er soms iets kan tussen komen. Een annulatie last minute is echter voor niemand leuk.  Verwittig ons daarom zo vlug mogelijk als je er niet kan geraken. Aangezien we met kleine groepen werken kan een annulatie het verschil maken tussen het wel of niet kunnen doorgaan van de workshop.  

Annulatie met terugbetaling van je inschrijvingsgeld kan tot 2 dagen voor het event.. We houden wel 15 euro af als administratiekost. 

Indien je hierover vragen hebt mag je me gerust  bellen op nr 0471/644630

Deel dit evenement

bottom of page