top of page

za 12 dec

|

Artimist

Fine art portretfotografie

Portretfotografie in de sfeer van de Renaissance - Wegens succes van de vorige workshops hebben we 1 extra datum voorzien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fine art portretfotografie
Fine art portretfotografie

Tijd en locatie

12 dec 2020, 09:30 – 13:00

Artimist, Reppelsebaan 85, 3294 Molenstede, België

Over het evenement

Bij Fine Art Portrait tracht men om de geschilderde portretten uit de Renaissance, fotografisch na te bootsen. Twee dingen zijn hierbij heel belangrijk...  nl. Hoe zet ik mijn belichting goed en op welke manier boots ik het geschilderde effect na in Photoshop. 

We bespreken de soorten belichting en leren hoe je de lightsetting kan maken met studioflitsers, maar ook met reportage flitsers. We bekijken ook welke softboxen het meest geschikt zijn. We leren in Photoshop, de huid zachter maken, de ogen laten sprankelen, werken met achtergrond structuren en  color grading op de foto's toepassen.  

Omwille van de Covid 19 maatregelen hebben we de organisatie van de workshops gewijzigd:  ipv 3 uur te fotograferen met 3 fotografen en 1 model (x2 standplaatsen) werken we nu met 2 modellen en 1 fotograaf per model voor 1u. Waardoor elke fotograaf dus 1u quasi privéles krijgt  De fotobewerkingsworkshops worden als video tutorials gegeven die ieder thuis op zijn eigen snellheid kan volgen. Vragen kunnen gesteld worden via privéchats.

De workshop wordt gegeven door Martin Verheyden.  Hierbij de link waarbij je de voorbeeldfoto's kan bekijken : https://photos.app.goo.gl/NnQ2wnCLtKemKe9e9

Wanneer : Zaterdagvoormiddag van 9.30u tot 12.30u  op 12 december

Hoe inschrijven : Na registratie krijg je een mail met daarin een  link om je gekozen tijdstip in een doodle in te vullen.  Kijk best ook je spamfolder na indien je de mail niet ziet verschijnen.  

Prijs:  50€  

Meebrengen: fototoestel 

Maximum aantal cursisten: 6 per voormiddag ( 2 per uur) 

De workshops gaan enkel door als ze volzet zijn.  ( first come, first serve) 

COVID 19 : Wij vinden de veiligheid van onze deelnemers en lesgevers  uiterst belangrijk.  Daarom vragen we om ten allen tijde een mondmasker te dragen en niet te komen als je ziek bent. Je inschrijvingsgeld wordt terugbetaald indien je ons ten laatste om 12u van de dag voor het evenement laat weten dat je ziek bent. ( Telefonisch op nr 0471644630) 

We vragen je om stipt te komen, maar ook niet te vroeg, je kan pas binnen max 5 min voor je tijdblok. Dit om onnodige contacten te vermijden.  

Privacy : Door mij in te schrijven verklaar ik mij akkoord dat mijn naam zal verschijnen in de doodle lijst die bekeken kan worden door de andere deelnemers.  

Deel dit evenement

bottom of page