top of page

vr 05 jul

|

Artimist

Expressief portret schilderen

Tijdens deze workshop experimenteren we met portret, we zoeken de grenzen op...

Expressief portret schilderen
Expressief portret schilderen

Tijd en locatie

05 jul 2024, 09:30 – 16:30

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Welkom bij onze workshop expressief portret 

Het expressionisme is een kunststroming die voornamelijk ontstond aan het begin van de 20e eeuw, vooral in Duitsland. Het is een reactie op het impressionisme en heeft tot doel innerlijke gevoelens, emoties en subjectieve ervaringen uit te drukken in plaats van objectieve realiteit weer te geven.

Subjectieve waarneming, emotie, vervorming, fel kleurgebruik en losse penseelstreken zijn eigen voor deze kunstvorm.

Deze vorm van portretschilderen moedigt ons aan  om te experimenteren met verschillende materialen, technieken en stijlen. Dit kan leiden tot spannende ontdekkingen en nieuwe manieren van creatief denken, waardoor het schilderen van portretten een uitdagende en bevredigende ervaring wordt.

We laten jullie natuurlijk niet zomaar iets doen ...  Liesje Van Eyck zal jullie begeleiden in dit proces met voorbereidende oefeningen en zal de nodige handvaten aanreiken om tot een persoonlijk expressief resultaat te komen. 

Voor wie ?  Voor iedereen die benieuwd is,  graag experimenteert, grenzen aftast en een stukje van zichzelf in zijn werk wil leggen.  Het wordt een kleurrijke en boeiende dag. En vooral : je hebt er geen portret ervaring voor nodig ! 

Uur: Aanvang 9.30u stipt - ( deuren open vanaf 9.10u) 

Prijs: 95 € met ons materiaal - 85€ met eigen materiaal ( canvas- papier om op te schilderen- kladpapier- verf-penselen ... de lijst wordt bezorgd) 

Inbegrepen: Alle materiaal, koffie, thee 

Meebrengen: - lunch (microgolf ter beschikking) 

                             - Als je penselen hebt mag je die meebrengen 

Honesty Bar: frisdranken en snacks 

Aantal deelnemers : min 6p- max 12p 

Artimist behoudt zich het recht om de workshop te annuleren indien er geen 6 inschrijvingen zijn. 

Lees ook onze annulatie voorwaarden : deze kan je lezen indien je doorklikt om in te schrijven.  

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Je krijgt geen aparte bevestiging meer van je betaling  Wel zal je een paar dagen voor de aanvang van de workshop een reminder krijgen.  

Deel dit evenement

bottom of page