top of page

do 11 jul

|

Artimist

Ecoline- aquarel-inkt

Waterachtige patronen uit onze mooie natuur

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ecoline- aquarel-inkt
Ecoline- aquarel-inkt

Tijd en locatie

11 jul 2024, 09:30 – 12:30

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

De ganse week draait om mix media, waarbij we onze inspiratie halen uit de natuur.  Tijdens deze workshop gaan we experimenteren met een aantal wateroplosbare media zoals ecoline, bister, aquarel en inkt.  We gaan werken op verschillende soorten papier. Wie ook de laatste dag meedoet aan de collagedag kan ook wat materiaal maken voor zijn collage. 

Net zoals water in de natuur stroomt en beweegt, vloeien ecoline en andere waterachtige media op papier. Ze kunnen zich verspreiden, samenvloeien en veranderen, vergelijkbaar met hoe water in een rivier of beek stroomt.

 In het werken met waterachtige media ontstaan vaak organische vormen, zoals die je in de natuur kunt vinden, zoals golven, bladeren en bloemen.

Soms kunnen waterachtige media onvoorspelbaar zijn en verrassende resultaten opleveren, vergelijkbaar met hoe de natuur soms onverwachte patronen en structuren creëert.

Waterachtige media kunnen transparant zijn en verschillende lagen creëren wanneer ze op papier worden aangebracht. Dit kan lijken op de transparantie en gelaagdheid die we in de natuur zien, zoals de lagen van de atmosfeer of de structuren onder water.

Dus, ecoline en het werken met waterachtige media delen veel eigenschappen met de flows in de natuur, waardoor ze een krachtig hulpmiddel kunnen zijn om natuurlijke elementen te representeren of geïnspireerde kunstwerken te maken.

Laat jullie inspireren door het toeval van het medium ... hiervoor heb je absoluut geen ervaring of voorkennis nodig !  

Wie ook de laatste dag meedoet aan de collagedag krijgt zeker de mogelijkheid om materiaal maken voor zijn collage. 

Wanneer : Donderdag 11 juli  van  9.30u stipt - ( deuren open vanaf 9.10u) - tot 12.30u 

Prijs: 45 € 

Inbegrepen: Alle materiaal -koffie en thee 

Meebrengen :  Als je penselen hebt mag je die meebrengen 

Honesty Bar: frisdranken en snacks 

Aantal deelnemers : min 6p- max 12p 

Artimist behoudt zich het recht om de workshop te annuleren indien er geen 6 inschrijvingen zijn. 

Lees ook onze annulatie voorwaarden : deze kan je lezen indien je doorklikt om in te schrijven.  

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Je krijgt geen aparte bevestiging meer van je betaling  Wel zal je een paar dagen voor de aanvang van de workshop een reminder krijgen.  

Deel dit evenement

bottom of page