top of page

vr 12 jul

|

Artimist

Collage, patronen in de natuur

Abstracte collage rond patronen in de natuur

Collage, patronen in de natuur
Collage, patronen in de natuur

Tijd en locatie

12 jul 2024, 09:30 – 16:30

Artimist , Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Een collage is een kunstwerk of samenstelling gemaakt door verschillende afbeeldingen, stukken papier, teksten of andere materialen op een oppervlak te plakken of te arrangeren.

Door eigen materiaal te gebruiken, zoals foto's, tijdschriftknipsels, kaarten of stofstalen, kun je een collage maken die persoonlijk en betekenisvol voor je is.

Bij deze workshop gaan we specifiek op zoek naar materiaal dat geïnspireerd is door allerlei patronen die je vindt in de natuur.  We gaan materiaal maken door behulp van druktechnieken, schilderen, tekenen en hiermee een kunstig geheel maken dat ook weer zijn connectie vindt met de natuur.  

Liesje Van Eyck zal jullie begeleiden in dit leuke creatieve proces. 

WIe 1 of meerdere van de workshops van deze week volgt zal ook zijn materiaal voor deze workshop mee kunnen gebruiken.  Maar geen nood als dit niet het geval is ... we maken, zoeken, en. knippen materiaal tot we voldoende hebben .... 

Wanneer : Vrijdag 12 juli  van  9.30u stipt - ( deuren open vanaf 9.10u) - tot 16.30u 

Prijs: 95 € 

Inbegrepen: Alle materiaal -koffie en thee 

Meebrengen :  Als je penselen hebt mag je die meebrengen 

Honesty Bar: frisdranken en snacks 

JE KAN OOK KIEZEN OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR ALLE WORKSHOPS MIX MEDIA VAN DEZE WEEK : DAN KRIJG JE EEN KORTING VAN 30€ . GA IN DIT GEVAL NAAR DE INSCHRIJVINGSPAGINA VAN 'MIXED MEDIA WEEK'

Aantal deelnemers : min 6p- max 12p 

Artimist behoudt zich het recht om de workshop te annuleren indien er geen 6 inschrijvingen zijn. 

Lees ook onze annulatie voorwaarden : deze kan je lezen indien je doorklikt om in te schrijven.  

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Je krijgt geen aparte bevestiging meer van je betaling  Wel zal je een paar dagen voor de aanvang van de workshop een reminder krijgen.  

Deel dit evenement

bottom of page