top of page

do 13 aug

|

Artimist

Art of watercolour - Gerda Mentens (1)

Luchtig wuiven met penselen, de flair van beweging, kleur en contrast, een zomers boeket op een frisse manier.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Art of watercolour - Gerda Mentens  (1)
Art of watercolour - Gerda Mentens  (1)

Tijd en locatie

13 aug 2020, 10:00 – 16:30

Artimist, Reppelsebaan 85, 3294 Molenstede, België

Over het evenement

Voor de aquarellisten onder ons is Gerda Mentens een begrip. Ze ademt aquarel, en het liefste wat ze doet is haar uitgebreide kennis delen.  Wij zijn dan ook heel blij dat we terug met haar kunnen genieten van een dagje aquarellen.   Gerda in het kort voorstellen is niet zo eenvoudig.  Ze staat bekend voor haar ongedwongen stijl waarbij ze haar doordachte composities op een analytische en intuïtieve manier benadert van binnen uit. Haar onafgewerkte aquarellen geeft de kijker altijd nog de kans iets toe te voegen, zodat er een interessante interactie ontstaat tussen de schilder en de toeschouwer.  

Het is vooral een hele lieve dame die met veel toewijding haar liefde voor aquarel aan haar cursisten wil overbrengen.

Voor meer info over Gerda en haar werk : www.gerdaaquarel.be 

De workshop gaat door op 6 augustus van 10u tot 17u.  en is bedoeld voor zowel beginners als mensen met ervaring.

We nemen 1 uur pauze voor de lunch. ( lunch is inclusief) 

Tijdens deze workshop leren we hoe we een stadszicht tekenen en schilderen.   Alle materiaal breng je zelf mee. Bij inschrijving krijg je een lijst toegestuurd van de benodigdheden die je best meebrengt.

Prijs: 80 euro  koffie, thee en lunch inclusief. ( frisdranken tegen betaling) 

Meebrengen : Je materiaal en een schort.  

Wegens de C-situatie hebben we besloten de groepen kleiner te houden en niet onbelangrijk  ook de workshop deze zomer goedkoper aan te bieden.   We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen.  Het is een moelijke periode voor iedereen en we  hopen jullie op deze manier een plezier te doen.  

Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de social distancing,  mondmaskers zijn verplicht en bij ziekte kan je tot de dag ervoor (uiterlijk12u)  kosteloos annuleren.  We rekenen op ieders medewerking om het gezond te houden.  

De inschrijvingen zijn beperkt tot max.8 deelnemers , en zal pas doorgaan als er ook effectief 8 inschrijvingen zijn.  Er is een wachtlijst voorzien voor degenen die later inschrijven.  

Deel dit evenement

bottom of page