top of page

do 20 aug

|

Het Moment ( abdijcafé)

Aquarellen op locatie

De abdijsite van Averbode, een pareltje in onze streek!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aquarellen op locatie
Aquarellen op locatie

Tijd en locatie

20 aug 2020, 10:00 – 17:00

Het Moment ( abdijcafé) , Herseltsebaan 2, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over het evenement

Voor de eerste keer gaan we op locatie schilderen.  Gerda en ik zijn op prospectie geweest naar de Abdij van Averbode en we hebben een leuk plekje gevonden om te gaan schilderen. 

Laat ons duimen voor goed weer ! Bij belgisch weer is er een plan B dus niet getreurd in geval van regen .... 

Voor meer info over Gerda en haar werk : www.gerdaaquarel.be 

Voor de aquarellisten onder ons is Gerda Mentens een begrip. Ze ademt aquarel, en het liefste wat ze doet is haar uitgebreide kennis delen.  Wij zijn dan ook heel blij dat we terug met haar kunnen genieten van een dagje aquarellen.   Gerda in het kort voorstellen is niet zo eenvoudig.  Ze staat bekend voor haar ongedwongen stijl waarbij ze haar doordachte composities op een analytische en intuïtieve manier benadert van binnen uit. Haar onafgewerkte aquarellen geeft de kijker altijd nog de kans iets toe te voegen, zodat er een interessante interactie ontstaat tussen de schilder en de toeschouwer.  

Het is vooral een hele lieve dame die met veel toewijding haar liefde voor aquarel aan haar cursisten wil overbrengen.

De workshop gaat door op 20 augustus van 10u tot 17u.  en is bedoeld voor zowel beginners als mensen met ervaring.

We nemen 1 uur pauze voor de lunch ( deze nemen we in het Moment het abdijcafé) 

Prijs: 75 euro 

Meebrengen : Materiaal : Aquarellen op een buitenlocatie vraagt iets meer organisatie wat materiaal betreft. Jullie krijgen van Gerda duidelijke instructies over wat mee te brengen en hoe we ons gaan organiseren.  

Drank en lunch : aangezien we gebruik mogen maken van het terras van het Moment, de abdijcafé zullen we daar lunchen. Er is een uitgebreide kaart met warme, koude gerechten en broodjes.    Het is niet toegestaan om er je eigen picknick mee te brengen. Wel mag je een flesje water meebrengen.   Koffie en andere frisdranken kan je daar ook kopen. 

De inschrijvingen zijn beperkt tot 10 deelnemers, en zal pas doorgaan als er ook effectief 8 inschrijvingen zijn.  Het is buiten maar het beschikbare terras is beperkt in oppervlakte, vandaar dat er slechts 10 p kunnen deelnemen. 

Deel dit evenement

bottom of page