top of page

wo 09 aug

|

Artimist.

Aquarel met Piet van Aken

Zee en strand met deze 'aquareltovenaar van licht'

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Aquarel met Piet van Aken
 Aquarel met Piet van Aken

Tijd en locatie

09 aug 2023, 09:40 – 17:00

Artimist., Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Onder het motto  'great teachers - great learnings'  zijn we heel blij dat we voor deze  dagworkshop Piet Van Aken hebben kunnen warm maken om een dagcursus te geven.   Aquarellen kan in verschillende stijlen, met een waaier aan technieken ...  het loont om af en toe onbekende paden te betreden en mee op experiment te gaan met een meester in zijn vak.  

Thema : Zee, strand,lucht en licht 

Over onze docent: 

Piet van Aken is een volslagen autodidact. Hij wil uitsluitend door zelfstudie en experimenteren tot een zuivere uitdrukkingsvorm komen. Zijn thematiek is de natuur in al haar facetten en de gestileerde vormen van het naakte vrouwenlichaam.

In zijn eigen gedreven stijl geef hij zijn impressies weer van deze onuitputtelijke  inspiratiebronnen en legt hij zijn melancholische ziel bloot voor de toeschouwers  in zijn zoektocht naar het licht via de aquarel. 

Sinds het begin van de jaren 90 stelt hij regelmatig solo tentoon en neemt hij deel aan groepstentoonstellingen in binnen- en buitenland. 

Hij heeft reeds verschillende prijzen en onderscheidingen behaald op nationaal en internationaal vlak.  

Voor wie : Iedereen die zijn practische kennis in aquarel wil uitbreiden

Kostprijs: 95€  (eigen materiaal meebrengen) - Na inschrijving sturen we je een meer gedetailleerde lijst van de benodigdheden.  

Inbegrepen :  Alle warme dranken en iets lekkers voor erbij.  (frisdranken in onze 'honesty bar) 

Lunch : Broodjes kunnen besteld worden bij aanvang van de workshop.  (5 à 6 euro)

Max 12 personen

De workhop gaat door vanaf 8 inschrijvingen.

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Deel dit evenement

bottom of page