top of page

vr 24 mei

|

Artimist.

Aquarel met Gerda Mentens

Los en luchtig aquarellen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aquarel met Gerda Mentens
Aquarel met Gerda Mentens

Tijd en locatie

24 mei 2024, 10:00 – 17:00

Artimist., Reppelsebaan 85, 3294 Diest, België

Over het evenement

Onder het motto  'great teachers - great learnings'  zijn we heel blij dat ook Gerda zich weer een dag kan vrijmaken voor ons.   

Voor de aquarellisten onder ons is Gerda Mentens een begrip. Ze ademt aquarel, en het liefste wat ze doet is haar uitgebreide kennis delen. 

Gerda in het kort voorstellen is niet zo eenvoudig.  Ze staat bekend voor haar ongedwongen stijl waarbij ze haar doordachte composities op een analytische en intuïtieve manier benadert van binnen uit. Haar onafgewerkte aquarellen geeft de kijker altijd nog de kans iets toe te voegen, zodat er een interessante interactie ontstaat tussen de schilder en de toeschouwer.

Het is vooral een hele lieve dame die met veel toewijding haar liefde voor aquarel aan haar cursisten wil overbrengen.  Ze heeft al verschillende dagworkshops bij ons gedaan en ik kan je verzekeren dat het altijd weer verrassend en interessant is.  

Voor meer info over Gerda en haar werk : www.gerdaaquarel.be

Op het programma:  Een skandinavisch landschap en de 'pianospeler'

Voor wie : Iedereen die zijn practische kennis in aquarel wil uitbreiden

Kostprijs: 95€  (eigen materiaal meebrengen) - Na inschrijving sturen we je een meer gedetailleerde lijst van de benodigdheden.  

Inbegrepen :  Alle warme dranken en iets lekkers voor erbij.  (frisdranken in onze 'honesty bar) 

Lunch : Broodjes kunnen besteld worden bij aanvang van de workshop.  (5 à 6 euro)- of je kan ook een lunchpakket meebrengen, er is een microgolf ter beschikking. 

Max 12 personen

De workhop gaat door vanaf 8 inschrijvingen.

Na inschrijving krijg je van ons een berichtje i.v.m. de betaling.  Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Indien je geen bevestiging ontvangt zou het kunnen dat je mailadres foutief is ingegeven.  Laat het ons in ieder geval even weten moest er iets fout lopen.

Deel dit evenement

bottom of page